Sunday, June 28, 2009

kembali...




Siapa pandai mentafsir?

Terlalu banyak ingin dikongsikan... Tetapi tanggungjawab melebihi masa yang ada... Anda boleh tafsirkan dunia yang sedang saya lalui menerusi gambar di atas?

6 comments:

kak nurani said...

nak pinjam buku 3 dari atas tu...
heheh
perasaan sekarang: x nak balik malaysia!!x puas lagi dengan koranggggggg

'Cikgu Padi' said...

falsafah n doktor...betol tak?

ज़रीफ़ह अदीलह said...

hmm..
gambar tu mcm nk ckp ara in between tanggungjawab as a student and ur desire toward philosophy n literature??
and also, i can spot gambar kite masa kat umah anis.. (memories never fade eh)
ara windu malaysia ke??

OyOp said...

bunga ros merah tu pon tggungjawab gak ker????

aisyarazakdahpenatberjalan said...

dah cakap dah. org akan tanye sal bunge tu. hahaha...
ade cite hot lagi mantap. roger cepat2.
~kithen~

lithium72 said...

mmmm... nasib nko la dik , alah bisa tegal biasa, teruskan perjuangan, kami di sini sentiasa memberi sokongan