Tuesday, March 24, 2009

homesick...

Rindu rumah... Ala2 zaman form 1 masuk asrama pula.


Rumahku syurgaku...




Bunga2 kesayangan arwah abah...




Yup, itu slipper saya...(wink2)




Port study n tdo...





Almari dan donald duck...





Kenangan pidato..




Meja study di Manipal...



Hari ni Ira kata muka saya berseri2... Sebab dapat buku baru, maka terserlah seri di wajah... haha..







Jangan tanya bila saya punya masa menghabiskan buku2 ni. Saya sendiri tidak pasti... Yang pasti ada Atlas of Human Anatomy yang perlu dihafal... Jangan nasihatkan saya supaya hentikan minat ini, saya bakal mengabaikan nasihat2 anda meskipun hadirnya seikhlas jiwa... Sekadar berkongsi gembira, moga manfaat dikurnia Allah...

9 comments:

.:muj@ahidah Solehah:. said...

subhanallah..hebat nya jiwa doktor yang xpernha suni untuk mendalami ilmu ni..bakal akauntan ni pun akan cube ikut jejak doktor cute yg xpernah nak abaikan ilmu walau d mana dia berada..insha Allah..:P..salam mujahadah buat sahabat tercinta...teruskan membaca!!
mendalami dan menggali ilmi itu tuntutan islam...mudahan kita perjuangkan...amin...slm syg..

pekwan said...

"Jangan nasihatkan saya supaya hentikan minat ini, saya bakal mengabaikan nasihat2 anda meskipun hadirnya seikhlas jiwa"

Hehehehe...baiklah ara!

Nampaknya ada beberapa buku menarik kat situ terutamanya sejarah si Hitler tu...dah lama mencari... :)

Hari tu terlupa nak bagi dokumentari bagaimana cara membunuh Hitler - National Geographic kat ara. Kalau masih berminat, dipersilakan memberi alamat.

cahaya kemasyhuran said...

ara!!winduu!!cane kat sna?ok?
smga gmbira slalu~

LOO (o_o) said...

wa...ara tampal kad apis kat meja study dia la..huhu..terharu benar..hee

Ibnu Ahmad Zhaki said...

Salaam Persinggahan,

Buat pilihan, tekadkan diri dengan satu keutamaan dalam bidang ilmu (selain yang diamanahkan oleh penaja), moga-moga akan lahir generasi profesional mu'min.

Susun dan atur strategi. Masa akan terus berlalu.

Selamat berjuang wahai sahabat! Sekali melangkah ke hadapan, usah lagi ditoleh ke belakang.

Dari selatan,

Torrensville, Adelaide, SA, Austarlia.

farah diaz said...

ara..buku mein kampf tu dalam BI ke???ako0 bru nk cri la...bes x??

gman said...

ara..
bila nak abes buku?
hahaha...
ops free2 kena marah kan..
baca jelah...

tym kelas bosan, baca jelah..kan~
hehe

owh and 1 more thing,
ubah comment box ni...slow sgt la loading die
aq slalu anta comment kt ko tp x lps psl die stuck..

ok?
O_o

d2 said...

salam kak ara...
rindu gler kat akak..
semoga berjaya di bumi Manipal...
anyway, jgn lupa saya kat sini??
jgn risau, one day nanti saya akan cover story pasal seorang doktor yang akan berjaya dalam kerjayanya tersendiri, dalam cara dan acuannya tersendiri tetapi masih berlandaskan ajaran Islam..
wah, poyo plak aku..
hehehe

:: ARA :: said...

kepada mujahidah, d2 dan cahaya kemasyhuran, rindu kamu juga!!! isk2!!!

kpd abg safwan, nanti sy bg alamat, pastikan smpi ye... hehe...

kepada farah, baru baca sekit buku tu... buku ni tulis waktu kene penjara, agak emo sket la... yup, dlm english.. takkan dalam tamil kot... hehhe

kepada saudara ikhwan, insyaAllah... doakan saya dikurnia kekuatan...

kepada saudari aisyah idris merangkap bos saya, mestilah tampal bos!!! nanti rindu...

kepada gman, ak tak reti la nak tuka2 chatter box.. nape org lain leh komen ko takleh? konfius sungguh...